söndag 19 april 2009

Första inlägget alltså

Då har jag skapat den blogg jag funderat på så länge. Vad ska man med en blogg till egentligen? Jag är ju lärare, får jag inte nog av att berätta för folk saker de aldrig har bett om att få veta? Tydligen inte. 

Det är faktiskt två av mina elever som inspirerat mig att blogga. Ni kan kolla in deras blogg på Hollywoodshape. Ett intressant projektarbete som redovisas, mer ambitiöst än mycket jag ser i den vägen.

Dagens produkt: Santa Maria Dry Rub och marinad. Ja, jag har läst Koka soppa på fysik, jag vet att marinader har högst begränsad effekt (kött suger ju varken upp vätska eller fett), men icke desto mindre blev årets premiärgrill mycket lyckad. OBS! Ni ska alltså inte använda BÅDE rub och marinad, någon måtta får det vara.

Dagens WoW: Äntligen klar med questerna i Storm Peaks, bara Icecrown kvar till Loremaster of Northrend. Skulle kanske ta en titt på Argent Tournament, men det är för sent. Får se vad jag hinner i morgon.

Natti natti!


1 kommentar:

  1. Ett litet tips på när du marinerar kött ! Häll gärna ner enzym-rika produkter som limesaft, coca-cola, apelsin saft osv. Det öppnar upp köttens porer och löser även upp de fetter som har en tendens till att lägga sig som ett tjockt lager runt om köttet. Värt att testa ;)

    SvaraRadera